Monday, June 9, 2008

JGN TIRU AKSI MERBAHAYA

Salam...td aku belek album gambo mse sek rendah ngan kwn aku far...gler byk kenangan time tuh...pastuh da arr satu gambo tuh..time aku kat koridor...dengan cekapnya otak aku menerima impuls untuk d translate...memory cell aku tetiba ter'recall' sumtin...aku tringat time aku drjah 6,ammar darjah 1...Time tuh da arrr sorang budak laki nih..dia kelas last skali..dia nih kra hardcore kapla batu la kat skola tuh..satu ari cikgu tukaq diamsk kelas aku,which is da best class among all..kononnye...co z kelas aku da cikgu paling garang skali kat donia..dak tuh pun dok la kelas aku...dia ska wat cam kelas bapak dia...stu ari budak nih dok bising2...aku sbg pngawas yg berwibawa p la tego leklok...pastu dia ejek nama abah aku..hangin tol...aku sabo je la..pastu dia jln2 pusin kelas smbe ejek nama abah aku...aku warning dia ejek lg skali,SIAP...dia wat derk ja...bengang aku...aku amek beg skola dia aku campak dr tingkat 3 jatuh PEDEPEK mcm nangka busuk kat bawah...muhahaha....smua org tkejut...budak yg da kat tgkat 3 smua tgk bawah...budak kat bawah smua tgk ates...ades malu tahap cipan...salah sorang budak yg pndang ates,adik aku...MAMPUS...pastuh budak laki nih bengang...aku takut sbenaqnya..tp wat2 brani...aku kata pasni dia ejek lg,sumpah aku baling kerusi kayu kat dia...dia pun syap ja...dia turun p amek beg dia...bla dia nek smua kumpul kat meja dia...tg dia bukak beg...pensel box dia yg kotak tape tu pecah...dia tgk aku cam nk mkn...time blk mke dia still mke x pueh ati...da la dok stu taman...ades...blk tuh aku pujuk ammar jgn gtaw abh ibu..Ammar kt ok...ibu n abh blik ja dia trus p crtita..HAMPES nyer budak...x pasai2 aku kna lecture free...sok tuh ibu suh mintak maap...tp aku x penah p mintk maap...2, 3 ari pastuh tgk2 kami men rounders cam besa...hehe...tp aku still jaga2 tkt dia balas dendam....Skang nih budak nih memang wujud lg...slalu dok jumpa tp x penah tego pun...skang nih da brubah kot...insyaAllah...

1 comment:

sarah shamsudin said...

wah boleh tahan jugak kinah ni ye..hehe teringat akak dulu masa skolah methodist girl school kl,kembar akak yang slalu backu up.ada sorang budak perempuan badan besar sikit suke sangat 'minta tolong' akak pegangkan beg kertas dia.akak ni innocent sangat kot masetu,ikut jr,yela nak tolong kawan..papepun kembar akak yg settlekan.bila adik akak ada,cepat2 dia ambik beg dia balik,takut kene smash dengan adik akak.kui3..skrg akak dah matured skit,tak brape nak lurus sangat dah..ngee..