Tuesday, October 7, 2008

I care n luv u very much

Salam..
Td kak g tepon..huhu..tekezut aku...dia kata dia jumpa tih..time tuh aku kat cafe..gla arr..x sangka doa aku termakbul jugak.terima kasih Allah
x sangka idup lg dia..pastu aku tanya kak g amek ka..dia kta x..aku suh la dia amek..kak g pun ckp tgk dlu...aku pun paham..huhu aku sayang sgt kat tih.
bukan nk emo, tp memang dulu aku memang slalu cakap ngan tih..
time balik ja skola aku trus bwk tih masuk bilik..memalam pun kekadang
dia tidoq dalam bilik aku..sedih sangat masa dia x tak dulu..
bla da abeh ckp dlm tepon aku trus nangeh..aku sayang sgt kat tih.
maybe certain orang akan c kp,menda la aku nih, pasai kucen pun kecoh,tp depa x paham...huhu ibu aku x bg bela dia coz tih ske beranak..lg pun kecian gak ibu x tahan bau bulu kucen..kalo la aku bolei amek dia..tp aku nk letak dia kat mana...
tp aku taw aku tak kan bolei amek dia...time ibu tepon pun aku x lei nak cakap...nk kata riso kat tih,aku ingat di ada mati da...actually aku sedih coz aku rindu sesangat kat dia...cam da jumpa adik bradik yg terpisah bertahun lamanya..hehe
Sedihnya malam ni Ya Allah...sepatutnya aku kena hepi..tp mengenangkan thing that i care n love the most is still alive n yet there's nothin that i can do to bring her
back by my side...
kalo x leh bela, aku x maw tgk tih..sedih sangat-sangat..
rindu itu membunuh...huwawawa
Anyway kak g.. thanks a lot..=>
im OK..peace
( still crying)

6 comments:

Sakinah Che Ross said...

Dahsyat..mlm ni dengan izin Allah trus leh online..hehehe...kak g jgn kata 'amboi mementangla jumpa tih,trus leh online'...hehehe...

bearcat said...

huhuhu....kak G rasa bersalah giler...rasa mau hantuk2 kepala ke dinding. Kak G tahu perasaan Kinah sebab Kak G juga melaluinya.
Abg Mie memang nak ambik Tih...tapi dok fikir dua tiga kali sebab rumah kak G pun dah ada kucing.

Kalau ada gerak, kak G akan ambik Tih...Takutnya Tih dah dibela dan dijaga oleh tuan kedai makan.

Nampak Tih sihat dan gumuks.

pulasan007 said...

memula igtkn apa la tih ni.rupanya si kucing tu.keh3.tih tu lemah sgt,tu yg sll kn tibai ngn kucing jlnn tu.keh3.blh ja kalo nk bg mandul,bknnye xleh.kalo mau meh bg kt aku.aku wat free of charge.ceep the kange org puteh ckp.tp complication mau tanggung snirik.

pulasan007 said...
This comment has been removed by the author.
Izat Tarmizi said...

pergh..aku pernah rasa mcama doa untuk orang tu kembali..atleast contact aku balik..dan doa tu termakbul di bulan ramadhan..malam 21 ramadhan..dan aku rasa Allah bagi aku rasa sekejap jer kebahagiaan tu..lepas tu hilang seperti angin..dan nasihat aku..jangan pernah berhenti berdoa..=)

Sakinah Che Ross said...

biaq la tih ngan hobi dia yg ske beranak tuh...dia bukan dok ngan kami dah...huhu...biaq dia tmbah umat2 dia...hehehe