Monday, October 13, 2008

Keja Gila

Kami dalam perjalanan pulang...kepada yg tak dapat datang tu, dont worry, kami datang kamu tak datang....ijat

Ijat kata 'oit kinah sok kak g nk bwk kita g jengjalan'...aku tanya la ' p mana'...ijat ' tak taw depa x habaq'...aku on jer..malam tuh kami 2 org cam cekadak...sronok la sangat...boring dok umah x taw nk wat pa...mlm th kami dok men teka2 kak g nk bwk p mana...dalam kepala hotak aku satu ja 'ATLANTIS' hehehe....pastuh ijat lak,dok mengharapkan kak g bwk p tambun...hehehe....best wo tambun...sok pepagi moning ngan pakaian ala2 cam askar bantuan kami pun bertolak..ijat bwk bantai busuk....dalam keta aku x ckp byk,tp dok pk nk p mana nih...pastuh sampai kat mana ntah aku tgk sgn board....terkezut mak datok...kami bukan lg kat area utara...even perak pun bukan....pastuh kami tnya la kak g nk p mana...ngan poyo selamba kak g ckp 'kita nk p genting'.....biaq benaq kak g...mana bwk papa nih...kak g ' p sari ja,mlm kita balik la'...wah2 cam la genting tu dekat imsomna ja..hehehe...tp dlm hati best siot... memang dtkdirkan aku ngan ijat slalu terlibat ngan keja gila abg mi n kak g..hehehe....sampai sana apa lg..perak jakun la kami 4 org...tgkap gmbaq x peduli dunia da..aku tepon ibu nk gtaw da sampai..nk mnunjuk sbenaqnya..aku gtaw aku kat genting, satgi mlm aku balik...ibu kta ' cuba jgn ckp men2..ngan ibu bapak cuba ckp serius skit....x caya sudah..hehehe...memang enjoy la...sempat lg kami tgk drama pak arab tsangkut kat dalam ketapi rumah hantu...ades nk pecah pankreas aku gelak.....mlm tuh kami kami btolak balik....memang best n letih...hampeh ijat dia kata aku berhibernasi....balik umah aku tunjuk gmbo kat ibu ( yg nek roller coaster ngan ijat) t'pana ibu...ijat wat balik gelang dia...niat buruk- nk mnunjuk kat adik aku...cuak ammar dengaq kami crita spanjang mlm...

p/s: Bila lg kak g?? next project??? hehehe

2 comments:

bearcat said...

hehe kalau sanggup berpanas dan berlapar...kalau sanggup mengotorkan pakaian dan tidur di mana-mana....sertailah kami....Geng Ranjau......Main ranjau jer nak pi mana...
Hahaha.

Nak ranjau pun kena himpun duit gak...ingat kereta pakai ayaq ka...hehe.
November...set.

Sakinah Che Ross said...

saya sanggup..hehehe..November beta free... hehehe canggih tp tamaw geng ranjau,tukaq geng kerek...kita slalu cam x btol ja..hehe