Friday, December 26, 2008

Gila cuak...


Tanggal 24dis result final sem1 kuaq...pepagi aku bgn jer da ada msj dr kwn2 aku suh cek guna sms or internet...x kurang jugak sms yg berbaur kerek spt 'kinah,takutla nk cek result,ang msti steady kan,result ang sti gempak,ang study gila2 x macam aku'.....aku pun tak taw yg sms tu satu pujian or ejekan yg amat myakitkan ati...tp aku beranggapan yg kwn aku ni just nk sedapkan ati dia sndiri kot....pastu dengan wajah yg slumber aku g cek result guna tenet....overall alhamdulillah...syukur,usaha aku berbaloi....yg aku x pahamnya dekat anat n physio ada tertulis TL...aku tataw menatang pa..aku ngan mwn dok reka2 menda la TL tuh....aku msj kak g...kak g reply...kebaboooommm....maw pecah jantung aku......aku jd x btol....aku blasah mawan yg ngah terhegeh2 gelak kat aku...dia kata 'tahniah kinah ampa terlebih lulus'......tuuuuuuut ang mawan....1 per 3 hari tuh aku jd x btol...ades...memang gila pasrah,kecewa x hingat dunia...tp dlm masa yg sama aku cam x caya pun ada...kak g cuba mngembalikan semangatku dengan cerita2nya smsa di u dulu....hehehe..thnks kakg...pastu sms bertalu2..masing2 mendapat nsb yg sama sptku...haha aku mampu tersnyum...mcm cacat tol....kwn2 aku yg pointer kbanyakkannyan dekan pun ada TL...haha nmpk sgt 'terlebih lulus'....petangnya,kwn aku antaq sms..katanya 'wei TL tuh x lengkap.Raymond da double cek.dia x bahagi dgn anat n physio lg la'...fuh...kus smangat...di saat aku mula terbayang kelas anat n physio budak 1st year thn depan yg penuh dgn geng2 aku,mentari mula menampakkan sinar..hahaha...Alhamdulillah...aku msh lg ada hrpan...kiranya result kami ni blom official lg tp x kisah la...arap2 aku dan kawan2ku bolei lulus dengan cemerlang n jayanya...amin2

5 comments:

bearcat said...

hehe...sori....aku memang suka menakut-nakutkan org...terutama yg cute macam sakinah ni....

BOD = bodoh
TL = tolol

amacam?

Sakinah Che Ross said...

mana da tolol...x betol ja...hehe...kak g bikin jantungku berdetak kencang...aduyai...hehe

Izat Tarmizi said...

BOD=Berenti or Die
TL=Telur lepas2

hahaha

Izat Tarmizi said...

satu lagi

PG=PiG hahaha

Sakinah Che Ross said...

macam cacat...haha