Tuesday, April 14, 2009

entry boring...jgn baca...hehe

salam...
sekarang ni aku tgh kesunyian....hehe....yg penting, sekarang ni tgh study week...so study lor....yg x best nya...rumate ku balik umah...so memang boring x hengat arr....kwn2 pun ada yg balik...selamat umah aku nun jauh oversea...kalo x, kompem aku pederas balik jugak....

sepanjang minggu ni memang aku agak carca marba....apa aku buat semua x kena.....ari tuh, botol ayaq fav aku kemek coz aku bancuh teh gila panas....dgn bijaknya aku tutup....pastuh mcm magic, dia kemek....

pastuh aku kasi tumpah ayaq dr heater....panas siot.....memang meloncat jugak la....n gula rumate aku, yg aku pegang terlepas keluaq tingkap....x sempat den nk sambut....ades....kempunan teh strawberry aku...memng x dak mud arr.....last2 kena trun cafe beli teh o.....

tensyen kah saya?? kompem la....walopun aku rasa mcm study agak konsisten, tp still rasa mcm down skit....kemanakah confidence ku pergi....dah la biologi clock da terbalik...aku study malam sampai subuh...pas subuh study kejap n pastuh bru tido.....siang aku buat keja lain....petang aku pegi tasik ttwangsa.....adus bohsan....sekarang ni kwn baik aku......

cinuk a.k.a gemok

terbaru: tombol pintu aku baru ja rosak...ades...pasni p memana kena bwk kunci...kalo x panjat lg la aku...huhu...nsb2

2 comments:

hafinah said...

Uh... kat rumah aku ada la 3-4 ekor kucing. Malam-malam asyik dok merempit atas siling rumah aku sampai naik pecah. Kekadang teringat nak lastik je tapi tak gamak la pulak.

scr said...

uish jgn..cian dia...kutip n lepas kat market...ibu selalu buat..kononnya atleast dia bolei cari mkn...