Tuesday, January 5, 2010

Dahsyat wo !!


kereta ni cuba nk potong, tp tak lepas...memg x dak ruang pun...tp dia hegeh nk potong jugak...last2 dia dari jalan bertentangan (menuju guar perahu) terus terpusing masuk kedai makan samba N...siot tol





dia langgar kereta ibu di bahagian tengah

kereta ibu berpusing dan merempuh gerai air tebu


Kesian mesin air tebu tuh


Untung ada tiang lampu...ibu terpusing lepas langgar mesin air tebu dan terus bantai tiang lampu...sebelahnya adalah longkang..

Pakcik tuh mengaku tak bersalah. Dia bgtau semua orang dia nampak lembu. Abah aku kata, masa dia buat report, dia report dia langgar lembu. Tp da kena warning, baru dia buat report baru. Sekarang ni kereta kami di bengkel. Pic terbaru akan diupload bila aku rajin. =>

3 comments:

ARIFF BUDIMAN said...

la harian metro lambat repot la. Dok tunggu laporan ni dari 2009. Tup tup keluaq 2010. Tak pa la tunggu pic baru

scr said...

hahaha....wartawan tak bertauliah memg camni...hehe

Insan Marhaen said...

O.... kereta hangpa lah ari tu ya....