Thursday, April 8, 2010

Sorry ... sorry ... sorry ....TOLONG JGN PAKSA SAYA!!!

Salam...
Jiwa kacau, hati bercelaru.
Exam dah dekat, preparation mcm gila.
Banyak yg aku fikir sekarang ni. InsyaAllah bulan 5 ni, aku dan kwn2 akn ke seberang under UKM untuk program mobiliti pelajar. Ada beberapa perkara yang kami kena buat. Tp jadual tak pack, majoriti pengisian program adalah lawatan, lawatan dan lawatan. Memg best. Semalam baru meeting pasal benda ni. Tp yg bg aku pening sekarang ni, kami diminta sgt2 untuk pegang jawatan yg memg aku tak sanggup. Aku da aim 3rd year aku nk tumpu dekat study and clinical. Memg aku nk slowdown semua aktivit yang lain. Tp 'orang besar' nk jugak2 kami semua pegang jawatan tuh. AKU TAK NAK !!! Aku tahu kemampuan aku setakat mana. Aku bukan org yang boleh tahan stress. CANNOT CANNOT !!! Dah berbuih mulut aku bg taw 'org besar' yang aku tak maw jawatan tuh. Tp hampeh. I'm in dilemma. Aku rasa mcm beban. Ramai lecturer yg suruh aku gtaw awai2 kalo nk tolak jawatan tuh. Asal aku gtaw ja, 'org besar' ckp, u try 1st. Then what ??? Fuh !!! memg aku da pening and tensyen fikir pasal menda ni. What should I do ?

p/s: pujaan hati - kangen band...its a nice song... sorry dear...u've misunderstood...saya nk study...saya perlu focus...saya perlu anda sebagai KAWAN...saya sayang anda...

4 comments:

creativeheart said...

relax.....

bearcat said...

buatla solat isthiqarah :-)

scr said...
This comment has been removed by the author.
scr said...

dah....tp depa ni x paham2...katok pala kang...x tenang idup camni...haha...sabo2..tq everyone!!!