Wednesday, February 11, 2009

tensyen + boring + sakit rumah

oit aku exm minggu depan...ades....da la minggu ni minggu malas aku..mcm2 keja kena buat...da la tuh dalam 3 assignment group aku kena present minggu lepas exam jugak2....ades...da la minggu ni MINGGU MALAS AKU...yang paling x tahan.....nk exam so aku terpaksa la merajinkan diri aku untuk study...kekadang sampai tengah malam....so satu malam ni...menda yg paling aku x nk terjadi kat aku berlaku......MAW NANGEH WOO.........tengah2 malam...aku p la toilet.....pastu bila masuk balik bilik....MAK DATOK!!!!!!!!!!!!........aku terpana.....nak lari, rasa mcm melekat ja kat situ....so aku senyap ja...n aku pikir....ayam tol...aku x lei pikir papa pun......untuk beberapa ketika aku freeze....n napa di saat camni tetiba sympathetic nervous aku tak function......pastu aku trus masuk kapsul tidor aku ( cormforter tebal aku) n aku buat2 tido sambil tipu diri aku sendiri yg x dak papa yg jadi....sebenaqnya malam tuh......




da la malas aku nk cerita...kan aku da kata ni minggu malas aku....x dak mood .....ngah tensyen....so nk bg org lain tensyen sama...haha...


malam ni study lagi......boring2 jalan2 tawaf hostel....apa nk jadi,jadi la....life must go on....

3 comments:

ARIFF BUDIMAN said...

Teruk juga kalau hangpa mai penyakit macam tu. Ni budak mana pulak. Cerita la lagi. Kami nak dengar

bearcat said...

Jumpa hantu ka "warisan" alam?
Uhhh hidup kinah asik tension jer....yepada la. haha.

Sakinah Che Ross said...

ha la...x best tol...baru nk poya2....thaipusam n raya cina kan da abeh...haha..apa kaitan????