Sunday, March 15, 2009

aku tak tipu....

semalam....aku p la bilik air.....berhajat nk amek air smayang....time tuh mlm.....so aku pun p la.....pastuh keluar toilet...aku nmpak la sorang makcik nih....dari belakang sebijik macam ibu....pelik gak...ni kolej....mlm2 pun ada mak2 student mai.....tp time tuh dia tunduk....so x nmpk kepala dia.....dia ada depan sink.....so aku ingat dia tengah kumur2 kot.....pastu tetiba makcik tuh angkat kepala.....mak datuk....x dak kepala....aku tergamam....gigil wo....tp mcm x caya ja....coz x nampk darah pun...tp memang x dak kepala....so aku lari lintang pukang masuk bilik.....pastuh rasa cam nak jatuh.....tetiba aku tejaga...rumate gerak bangun subuh...aiyak......


ceria2 selalu...

4 comments:

Izat Tarmizi said...

hahah,ingat weyh,mimpi macam tu selalunya benda tu nak bagitaw something,lagipun mimpi sebelum subuh tu,hahaha..siap lar hang

scr said...

kureng ang....maybe dia nk gtaw aku suh amek wuduk elok2...tmbh2 bhgian kepala...kalo x nanti jd cam dia...haha.....hampeh ang...

bearcat said...

mimpi macam tu maksudnya dia nak suruh kinah cari kepala dia tu...huhuhu.

aik awat macam muka ibu kinah...aik? sah! ibu tengah sakit kepala sangat tu hehe.

(ler apalah word verification hari ni kena perkataan parria....haha).

scr said...

haha...mana da muka sama cam ibu....kepala pun tarak....dr belakang ja nmpk sama....ayoyo....

memang word verification pelik2....ari ni kinah kena dorion...haha...