Sunday, July 12, 2009

ari tak bermotif aku

Salam...ari ni ari ahad(bg yg tak tahu)....means da seminggu aku kat sini...huhu..baru seminggu ka...napa rasa mcm da lama ja kat sini...dalam seminggu ada satu kelas ja...mcm biasa....pagi2 munin aku siap nk p kelas..dengan make up plg nipis a.k.a tak make up lgsung, aku rembat ja baju yg berwarna 'perkauman' n sikit perfume berbau 'kelaparan'....melenggang la jln ke kelas....dgn segaris senyuman tak ikhlas tp semangat still ada skit...hehe....kelas 1st, basic electronics (aku tak suka fzk, fzk lg tak suka aku)....huhu....sampai ja kat kelas, kosong tak dak org....nyer la bangga, selalu lcturer yg tunggu aku msk, tp kali ni aku org 1st...haha...pastu aku dpt sms...'salam..ko katner, kelas kat klinik ni,lecturer da msk'....../$%#$%...kelas 1st da msk lmbt...cis petanda kurang sopan...kelas tuh, ngantok liao.....msk lubang hidung kanan, kluar lubang hidung kiri....pastu malapetaka la diri sendiri...kena study n paham sendiri2...pdn muka hang....

Seminggu ni memg free lg arr....siap bolei extra holiday 4 hari...so ari sabtu, kami smua decide nk kluar beli2 brg...aku juz tlg nyemak n tolong angkt brg kwn jer...brg aku da baaaaaaaaaanyyaaaaaak....siap pk nk krgkan brg lg...yg bestnya kluar ari sabtu....koku sepatutnya ari sabtu...so tak dak khabar angin kata da kelas...dengan sng ati n berlapang dada kami outing la...pastu dkt times jumpa kwn2 len...JPA(jabatan pertahanan awam) ada arr rini...ada budak EMED(emergency medical) ja yg pegi...4 org jer yg ada...bdk audio smua tak pegi.....ni lg satu kegilaan aku yg melanda aku minggu ni...ari 1st kelas koku da ponteng...ceit pa nk jd...tak sengaja maa..aku mana rajin ponteng kelas (eceh...bolei belah).

haha...ari ni ari tak bermotif aku...so layan jer....

sekian.....

3 comments:

coklat said...

x sengaja ponteng jpa???
hehe..cm la ak x tau. klu ang tau time 2 ad kls sanggup ka cancel 'dating' kte??(nah amik ang, jwb, jgn x jwb)hehehe..
nway thanks tlg angkut bantal kesayangan ak..
jgn merungut tau ang sdiri yg sanggup wat.huhu..
smg dberkati Allah coz wat jasa kt ak..

scr said...

amin..timakaseh...haha....tp kan,in my opinion(koya)hehe,dia x kira g kot attendance...ciput jer yg mai pun..tp kalo da ada kat Times time tuh, x daknya aku rajin membanting tulang blk faculty...the dating must go on....pasai bantal tuh no hal...bantalmu bantalku jua...haha

cinta lea ixora said...

memang sempoi abes...hehehe... xpe xsengaja kan..huhu