Saturday, August 15, 2009

nah...amek ni...with love....

Salam...entry ni khas buat sahabatku mardhiyah and spupu aku yg ngokngek kepala kemek...NIROIH!!!!!.....

UNTUK NIRAH:
Hadiah bday hang aku dah bg kan?? So dah tak dak hutang hadiah ek...hang jer hutang hadiah ngan aku...haha....pastu ari tuh ang ada mintak aku beli papa kat ang kan?? aku nk bg key chain UKM..ang tak maw...ang demand....pastuh ang siap ugut lak nk bagi key chain sultan kedah kat aku masa bday...pastuh time bday ang, aku nk bg tracksuit ukm free ang tak maw gak...ang mintak baju masa kat perak tuh....memandangkan aku sepupu hang yg bek hati....hang dpt la baju yg mcm susah nk pakai tuh..mahai tuh.....jg lek lok....pastuh skang ni hang mintak baju raya lak....byk lu punya cantik....duit JPA aku hanya untuk aku...hahaha....tp aku tak sampai hati nk biaq ang teliuq...so aku jahit sendiri arr.....ikhlas dari aku......

cantik kan??? haha....tp muka ang jd besaq...tudung yg ang pakai tuh, mar punya...so ingat senang ka aku nk matching muka ang ngan tudung mar.....yg penting..PINGGANG KERENGGE....papa pun...aku ikhlas ni...dont wori..tak yah balas.....haha

UNTUK MARDHIYAH:
Untuk hang pun aku ada jahit baju raya gak...coz aku tak maw arr hangpa dua gado nanti...so kaler pun aku pilih kain yg lebih kurang sama....so that nanti jamuan raya, hangpa bolei la wat boria...tp aku taw ang suka biru kan...dont wori...ang spesel...aku hadiahkan 2 pasang baju....


Nah!! seperti yang dijanjikan...baju ni tanda kasih sayang aku kat hang..haha.....

Ni baju biru yang hang suka......Ni draft yg aku wat sebelum aku mula jahit baju hangpa dua....

MORAL OF THE ENTRY: JANGAN MINTAK DAH AKU BELI BAJU.....haha.....penat wo aku jahit....nanti balik penang...kita 3 org p cari tudung, okkey.....till then....sayonara.....

Penjahit terhebat,

MyEm0.Com



6 comments:

dhiya_aries89 said...

ishq3x....cntknyerrr bju yg ang jht kt aku..nmpk pelik arrr.hahahaha..muka besaq.mnpk mcm melengkung ja bdn aku..huhu..xkn nk pkai raya kot..cntek sesangat..
but anyway..thanks lar sudi jait bju special 4 me

moon said...

kin xadil!!!!!
sejak bila hg tere jait nih weh???
aku sngguh kagum..
adakah bedasarkan pengalaman menjait
badan tikus??? (ada ka hg wat eksperimen cmni..hik3...) :P

scr said...

HAHA...moon kalo ang nk aku jahit untuk ang...no hal...haha...maybe ang da boring kot ngan baju kak ang jait....kalo ang nk blajaq...mai umah aku raya ni...haha..kat matrik, aku juz belah tikus..tp x yah jait balik....haha...

moon said...

kin3...
dhiya_aries89 tuh mardhiyah ka???
klu ya napa aku xley bukak pon blog itu??? xadil3...

scr said...

haha...mar la...dia mana ada blog...rasanya la...kalo ada pun...sumpah bukan rupa blog...x yah bukak...x cntik mcm blog aku....kahkahkah...dia wat coz aku paksa.....x ikhlas pun....hehe

akUniA said...

hehehe mmg penjahit terhebat..
nak raye ni..apa lg..bkk la kdai..
msti bnyk tempahan pny