Wednesday, April 28, 2010

Goodbye 2nd year, Hello 3rd year.

Salam. Secara logiknya, hari ni aku dah tamat tahun ke -2 pengajian dalam jurusan audiology. Alhamdulillah, aku hidup lg, masih sihat walafiat. Tahun penuh suka duka. Sepanjang 2 tahun ni, byk yg aku dah belajar. Mcm2 pengalaman dan kenangan terindah. Banyak sangat. InshaAllah, jumpa lagi tahun hadapan. Tahun baru, azam baru, masalah baru.Hehe. SERONOK !!! Alhamdulillah.

Sebelum paper terakhir. Audio +speech. Love all my friends !!!

Kami bakal melankah lg jauh !!!

InsyaAllah, tidak akan kami abaikan harapan ibu bapa kami. ITU JANJI KAMI !

Skittles idaman hati (iklan)

Course dinner. Bersama lecturer dan supervisor terlebih cinta..hehe...cik alau, dr rafidah (tengah,baju hitam)

Kenyang perut, suka hati

Dengan En Razali, orang kuat jabatan audiologi dan sains pertuturan. Sabar melayan kerenah student yg suka serbu office.

Audios and speechies

Dinner kolej

With lovely fren, cikyah

Tunggu bas. LOL

Operasi menyelamatkan kucing terperangkap atas bumbung.

Siot, aku yang gayat.

Kem JPA, Port Dickson

UKM (KL)

Operasi menyelamat mangsa di air.

SUKEM

Skuad kawad...2nd place.Alhamdulillah

Bumi hijau/Green earth (program yg bikin wa pening sepanjang tahun)

Berjaya !!!

Thanks buddy !!! Bendahari gila duit.Haha

Exco2 lain, muka penat dei tambi

Festival 1 Malaysia...my blood type is o...penderma yg baik hati...=>

6 comments:

sakura_aainaa said...

belum pape lg dh hello 3rd year.. dhsyat.. hehe..

scr said...

ha la...aku dari 1st aku da kena warning ngan senior pasai 3rd year...so aku nk beramah mesra la ngan 3rd year...mentally prepared...konon arr..hehe

bearcat said...

Ler, baru nak masuk 3rd year dah seronok hahaha. Pelik betuila budak sorang ni.
Esok kalau dah graduate tak taulah macam mana dia punya lompat. Sure gambaq penuh blog hahaha.
Bagus, bagus. Semangat kena ada :-P

scr said...

seronok jugak...tp takut pun ada..haha..yg penting seronok ka sedih ka, kena gak masuk 3rd year..haha

Insan Marhaen said...

seronok yer.. jaga kau bila dah kerja masuk kerja nanti...

scr said...

kerja esok baru fikir..haha